***

О Білая Лілея !
Дивлюсь я на тебе
і бачу білі хмари
на Небі..
Сонце сіяє..
ніхто тебе не знає..
ти течеш , як ріка
чистою енергією-
вирує ріка..
крізь віки..
Ти королева і мрія твоя
аж до неба- висока !
Щоб живії світи розквітли
в Любові і непорочній Красі !
Світи !
Світи !
Світи !
На Радість Людям усім !


Рецензии