шоколодне диво

Шоколадне диво.

(Вірш півлітрічеський)

"Прикупив" собі "патент",
На посаду "президент",
Крим пропив,просрав Донбас,
Шоколадний підо-асс!

Зранку віскі чи коньяк,
Щоб було усе "ніштяк",
А на закусь - шоколад,-
Наведем в країні лад!

Вивчив книгу праотця,
Вірить в бакси і тільця,
Курить в ничку ганджубас,
Шоколадний підо-асс!

Так брехало нам брехло,
Що закінчиться війна,
Вже три роки там "ордло",
Й далі травить пиз-на!

Обіцяв що жити краще,
Будем так ,що даже в раші,
Будуть заздрить москалі,-
Стануть всі як королі!

Гривня виросте до фунта,
І бандерівськая хунта,
Заживе як теє панство,
В щасті,мирі і багатстві!

Повелися українці,
Бо Петро,як на сопілці,
Витинав такії ноти,
Що любий розкриє рота.

От така х-ня ,малята,-
Раз промовив дід Панас,-
Злодій вліз у нашу хату,-
Шоколадний підо-асс!

Вже три роки всі раби!
Жити з кожним днем все гірше,
А зі сходу йдуть гроби,
І в новинах повна тиша.

Вже мовчать що люди гинуть,
І не тільки там,на сході,
Мов раби нагнули спини,
Тільки тихо шепочуть  :"годі !!!"

Та ніхто вже їх не чує,
Бо на людях цар воркує:
Що Європа і безвіз,
А з Карпат вже їде ліс,

Газ купуємо у себе,
Ще дорожче чим в Россії,
то ж чого ще людям треба?
Про такеє ж кожен мріє!

Де іще,в якій країні,
Платять  за спожитий газ,
Повертаючи родинам,
Купу грошей кожен раз?

Де живуть ще так багато,
Щоб народні депутати,
Кожен день безбожно крали,
І ніщо за то не мали?

Де іще ,в якій країні,
Прокурори їздять "сині",
Мають вілли мов хороми,
І рахунки на мільйони?

Де іще суддя з району,
Заховав смарагдів тону,
Й каже: то на "Миколайа",
Дід Мороз так засіває.

Де іще такеє свято,
Що народу так багато,
І усі мовчать як миші,-
Бо баблоси люблять тишу?...

Вірять Штати і Європа,
В шоколадні казочки,
Бо якщо підняти жопу,
Вже не хочуть козаки! -

То живеться їм як в казці,
Мед стікає по губах,
Зникли біди і напасті,
а інакше був би жах!

 Вальцман Цур собі сміється,
Обира народ до нитки,
І ніяк не нажереться,
Вже здирає рвану свитку.

Все скупає ,віджимає,
І в офшори відправляє,
Скоро й землю всю продасть,
Шоколадний підо-аст.

Тільки ви мовчіть і далі,
З неба манни почекайте,
Чи скоріш крутіть педалі,
І в Европу утікайте!
 
Ну а там,хоч жопи мити ,-
Все одно ж бо краще жити!
Бо вкінці продасть і вас,
Шоколадний підо-аст!


Рецензии