Поез я Людини

 ...ви не вірите, що Христос тут. Ви не вірите, що Він у вас,
і ви не вірите, що Він у вашому ближньому, –
інакше б ви ніколи не вели себе так,
як ведете зараз.
Тому це ви, а не якісь люди з вулиці
відрікаєтеся від Христа.
Самим своїм життям ви говорите
один одному і всім людям:
Його не існує. Він сказав:
той, хто відречеться від Мене перед людьми, зречуся
того і Я перед Отцем Моїм Небесним . Чи не горить
у нас земля під ногами?
Коли ж ми змінимося?
Чого ви чекаєте, блискавки з неба?..
Я одного разу сказав цю фразу
на проповіді,
і раптово блискавка дійсно вдарила в церкву...


(з Нью-Йоркського монастиря блиснуло), 13.09.2017- форма моя


Рецензии