Н би щось тво...

*   *   *

Ніби щось твоє а тепер моє
Десь там яблунька золотиста є


А тепер чиє близькеє чи є
А ця яблунька
золотиста є


В золоті гребем
золотом пливем
Та вже яблунька
                доторкнулася

1998


Рецензии