дерево росте...

*   *   *

                «Якби ви знали, яка Моя
                Любов,
                ви би плакали
                безнастанно.» В Меджугор’ї* Божа Матір

дерево росте
річка тече...
а лиш Тебе не мають –
                усихають
о Водо Ти!
Небесная Живая...


Є в серці моїм!
чи добре ми
аж в сльози
проливаєм?
чи йде серцям
й ніщо і не загачує
і не спиняє?
чи бідний десь,
в смиренні, що чекає?


У моїм краї?
а чи є, щоби не мій, –
одна Ти знаєш!..

13.09.2017

* - Меджугор’є справедливо називають місцем, де Небо дозволяє торкнутися себе.


Рецензии