В н поводився отак...

*   *    *

Він поводився отак,
Ніби був коханим.
Спав тверезим, як п’ятак,
Прокидався п’яним.


І коли, і що він пив,
Він не був в одвіті.
Тільки ж хто його любив –
Не знайшли на світі.

1998


Рецензии