Не б йтесь мене

     Не бійтесь мене

Геніальність завжди з вулиці!
Ви обличчям тріпочете кольорами—
лиця
так
можливо
в густім перевулку
серце тріпоче великого генія!


Осінило Вас
в арках світла
безпечно залишених ніш
все ж розтрата
вся ніч:
не вловивсь
перехід з серця до серця…

1983


Рецензии