ОЧИ ТВОИ...

 1
Очі твої,волошкові,
Знову наснились мені
Там де зустрілись дві долі
В райськім саду навесні.
  2
Все що забудеш-згадаєш,
Те що було промайне.
В світі не буде ніколи
Те що так швидко мине.
  3
З плином часу зрозумієш
Для чого,навіщо живеш,
Як батько і мати навчали
Коли ти до Бога,прийдеш.
  4
Засяє в небі зірка твоя,
Впаде сльозою на очах,
І серце защемить від болю,
Як хтось покличе,в небесах.

автор ВЛАДИМИР ПАНЧОХА
09 09 2017
музыка исполнение
Маэстро Сергей Нагорный


Рецензии