Алтын коз

Комеш тамчы жыеп кулларына
Козге куккэ монсу карарсын.
Яшеллек арасыннан туры
Алтын козгэ килеп чыгарсын.

Бу салкыннан мин сине саклап,
Самовардан чэйлэр эчерэм.
Урамда аккан куллэвеклэрдэн
Ак жилкэнле парус йоздерэм.

Козлэр житте дип кэеф тошмэсен,
Ин бай вакыт - купме матур тос!
Балан-милэшле мэржэннэр белэн
Килеп житте безгэ, алтын матур Коз!


Рецензии