Щастя правди

Чеканна, в Ім’я Бога, Всеєднального;
Рознесена без репетиції рідня:
Любов — в зимі, це чиста, всеблагальна,
І погляди — в жар дров,
любов —  і заслання;...


Вихудлість складня.
На дровітні зритість.
Чистість душі. Чистість постель.
І до прильоту із небес метеоритів —
Чекання братських цілувань гостей.


Підсушеність всепідлітання:
не говорити б.
Віддих. Все — як відліт.
І — як на те.
І відгинання в складня крил —
на по;куті:
Гаряче дерево росте...


Чого ще серцем в’яжу ниті всіхєднальні?..
Спасіння — все в Тобі, поклич — і все рідня.
Любов в зимі — о, як ти чиста
й всеблагальна...
Погляд, жар душ, любов — і заслання...

25.12.2005


Рецензии