порятунок!
І в травах лагідно шепочуть,
Ледь чутно: "тільки Богу слава,
Нехай Христу лиш буде почесть!"
Нам кожна в небесах співає зірка ,
Творця за все прославте люди!
Але все менше послуху і віри,
І для гордині - суд здобуток...
Вітри гучніше пісню заспівали,
Царів зриваючи штандарти,
Земні імперії змітають шквали,
Бо лине спів про Боже Царство.
Здіймається крещендо бурелому,
Хитає скелі, світ здригнувся,
Не дасть Своєї слави Бог нікому!...
Є порятунок - хрест Ісуса!
Ласкавий вітер Божими церквами,
Несе мелодію покою...
Благої звістки пісню там співає,
Про силу Божої любові!
Свидетельство о публикации №117091201824