Бог любить тебе

Твоє милосердя навіки
Й любов Твоя вічна, жива.
Хай з мене течуть живі ріки,
Бо скоро настануть Жнива.

Потужно, могутньо, постійно,
Господь, через мене Ти дій,
Щоб людям в Тобі я надію
НеслА, пресвятий Боже мій.

Щомиті зміцняй і підтримуй-
Потреба моя лиш в Тобі.
Почуй...і прости...і помилуй,
Бог Вічний, Бог Сильний, Живий.

З надією дИвлюсь на Тебе
І ніжно тулюсь до грудей.
Мій погляд постійно до неба-
Надії нема на людей.

В Своїх все руках Ти тримаєш
І людям усе Ти даєш,
Життя їхнє й помисли знаєш-
Для Тебе нема різних меж:

Тобі все на світі відомо,
Не можна ніщо заховать
Від зору Твого. Як же добре,
Що дав Ти Свою благодать!

У Сині Своїм Ти відкрився,
Предвічний і Мудрий Отець,
Щоб кожний у Нім примирився
З Тобою, наш Бог і Творець.

Часи вже останні й тривожні,
ВсьомУ вже приходить кінець,
Але, люди, кожний з вас може
Отримать життя і вінець,

Як в щирім прийдЕ покаянні
В гріхах і Ісуса приймЕ
У серце своє. Дні останні...
Бог любить й чекає тебе...


Рецензии