На взяття Христом 10 кв тня

      На взяття Христом
      10 квітня

Поруч з Вічністю
жалюгідною є
усіляка часовість!..

Світло обійме свідомую волю
і розум
і душу,
Йду по асфальту, і дивно це,
йти таки мушу,
Слово ж бо пише в мені
нерозривную згорнену повість.
Забраний я із розгортки,
де тьма,
тьмоісторіпрозовість.

2002


Рецензии