Вирус безразличия
Спричинює вона шалені самогубства.
Вірус байдужості живе у кожному,
Непотрібними стали одне одному.
Натягуючи маски, змінюємось постійно,
Шукати порятунок в інших безнадійно.
Лиш віддавши частинку добра безкорисно,
Врятуємо нещасне, вбите серце.
Свидетельство о публикации №117091003894