Дзе знайсцi такiя лекi
Я кахаю толькі вас.
Сонца ззяе ў двары
І прыемна на душы,
Калі бачу тут я вас.
Маё сэрца кожны раз
Замірае ад кахання,
І змяняецца дыханне.
Мо і праўды ёсць хвароба,
Што пільнуе ля парога?
Дзе знайсці ад яе лекі?
Падкажыце,чалавекі!
Дзе бягуць такія рэкі,
Што змываюць боль навекі?
Свидетельство о публикации №117090804042