Моя прекрасна няня
Серіал я не дивлюсь.
Я своїй прекрасній няні
В дитсадочку посміхнусь.
Ось біленький фартушок
Няня одягає,
Біля столу, мов снігурка,
Діточок стрічає.
Враз розставила тарілки,
Чай у чашки наливає,
Мов метелик над квітками,
Поміж нас літає.
Королева Сніжна!
Тільки тепла й ніжна…
Свидетельство о публикации №117090801464