Боголюбивий дух контекстом...

Боголюбивий дух
контекстом не назвуть
Це є хотіння буть
від Духа вушка
З конюшки теплої
хай перепел злетить
коли його запрагнуть в юшку
конфесіям…


Дай руку
слову Слова – що йде серцем…
Хоч ніби – смертні ляси стерті…
слово не йде на трон…
На хресні муки.

            
Але й воскресне із Христом –
в безсмертя…

11.08.2004


Рецензии