***

і молюсь я до Тата
що як буде з авто хто
що тут
нікуди й стати
щоби він міг злітати
хоч в авто,
               хоч би й духом —
взяв політ з перестрашених ляків


тож ми знаєм з Тобою
стежку до водопою
де спадає вода з висоти, з височи;н!
світлих тих верховин
що нам
Бог дав —
один

21.06.2012


Рецензии