Не розум те л то пита ться а ходжу...

Не розумієте
літо
питається
а ходжу я дитинства насіння
коні їдять в снігу сіно
так коні їдять квітчасте в снігу сіно
а світ – розсувається
й відсувається...


а хто то щось їсть з базару –
хіба то його питаються?
коні їдять напару...
морди такі у парі!
в пахучій такій
заквітчаній парі
всесвіт і базар – розсуваються


а віниками пахне!
пройшли – а віниками спахли
і слід живий
літа під пахвами
літо квітками дивиться
з опалки
літа дитинства необпалені
все слід!–
усесвіт...

кудись відсувається...

18.12.2008


Рецензии