Аб кнiзе
Зноу трымаючы кнiгу у руцэ.
З ёй вучуся, жыву, разважаю,
З ёй плыву па бурлiвай рацэ.
Падымаюся з ёю у неба,
Пагружаюся ў бездань глыбiнь.
Быць з ёй разам з дзяцiнства патрэба,
З ёй як з мацi аблашчаны сын!
**
Свидетельство о публикации №117090705841