Кого боятись?
Хто болю завдає найглибше?
Із корнем поїдає душу непомітно,
Наші думки заплутує безслідно?
Всередині живе, в людині,
Вбиває останні, дихаючі клітини.
Один лиш зі мною у вічній самоті,
«Це я. Це я!» - чути в німій пустоті.
Свидетельство о публикации №117090705369