Ти Сонце кр зь сонце сонячну...

*   *   *

Ти — Сонце
              крізь сонце
     і сонячну славу!!
Як мені Тебе
безумно Тебе
полюбити?


Ти — Сонце
              крізь сонце
    і сонячну славу!!
Я і квіти і трави
будем на Тебе
дивитись...


Ти — Сонце
              крізь сонце
    і сонячну славу!!
Ба і сонце і листя
утримуєш, правиш
Ти — не лукавий!


свіжим поглядом
тільки на Тебе —
бо пелюсточка є
Твоя я —
буду дивитись!
Тобі на Славу!

09.01.2017


Рецензии