тут перед тобою був телев зор...

*   *   *
тут перед тобою
був телевізор —
він пішов

Царство Небесне
хто ходить з Богом
лизькають
з підошов


ще круки
ще круки
ще круки —
й ніким ще
не чутий звук
юдеї з християнами,
берітесь за руки
інакше
не стане рук

11.02.2017


Рецензии