***

*   *   *
... а які слова сказав Дідім;?
Кидай різко. І ходім.
— Що ж, як випив, то Бог з ним...
— А святий Григорій? — а Бог
                в нім?
А якщо нові слова сказав Дідім??


Але як негода накидає!
Снігом біло все...
позамітало.
Ні зв’язку. Ні духу.
Сніг.
Не стало.
І настало — і не стало. Перестало.
А якісь слова казав — Дідім...


Серцем, духом у любові і ходім.
Хвіртка. Ат! Ледь далі дім.
Є Бог у нім:
ось і Дідім.

9.02.2013

; * - Дідім — учитель св. Григорія Богослова


Рецензии