Насолоджуйся тим, що керують тобою!
Що бачуть кожного дня?
Замість мозку - думки шаблонні,
Перед очима кольорова ілюзія.
Не хвилюйся, що вбиваєш життя,
І вуха твої, зовсім правди не чують.
Змінити нічого ж не хочеться,
Всі в одній течії рухаються.
Ти не думай, куди пливеш із толпою,
І чому ти в човні, а не дорогою йдеш.
Насолоджуйся тим, що керують тобою,
Вирішують, потрібен ти чи помреш...
Свидетельство о публикации №117090600335