Поклон пред тебе, многодетна майко!

Автор: Генка Богданова


Поклон за тебе до земята!
Ти, майчице, си тъй богата
със своите съкровища – децата.
Дарена  с щастие огромно -
да носиш гордостта си скромно,
поела с радост във душата
грижи и тревоги за децата.
А твоята единствена отплата
не е корона  блеснала в позлата,
а любовта в щастливите очички,
и цветето във малките ръчички.
Поклон дълбок, о, майко свята,
родила на България децата!


Рецензии