А хто ж не хоче довго жити

А хто ж не хоче довго жити
у мирi спокою i вiчного добра?
Загубленi знайшлись, як небожi i дiти,
о, дивна панi Ганно,iз вашого срiблопера.
Коли б зiйшлося двi зорi у небi,
а райдуги-дуги сплелися перевеслом,
силенна сила тих забутих та, дАлебi
ошуканих i знайдених, що ви принЕсли,
для Украiни справжнiй вiддарунок -
для вас натхнення крила в довгii лiта!


Рецензии