***

*  *  *

Чом я сильніший за народ?
Я веселіший і вільніший,
І серце — Огня тетрапод!
І я читаю Богу вірші...


Тож Боже серце — веселіша!
І попускає Бог — свобод!
А от і зв’язаний і самозв’язаний народ —
вільнішає,
і стає більш теплішим.

17.02.2011


Рецензии