Тому Бог що епохи не варт...

*  *  *

Тому і Бог
що епохи
не варті Хреста
у борбі
Його із дияволом!
Христос — переможе в тобі.


О, біля водонапі;рки
пощипую струни
щемкі
я за Сина!
а поруч —
летять апельсини-вагон-апельси-
           ни-вагон-апельсин...
                вагон-апельси...


Блондиночка-клякса
що зна про сади
що зна про сади?
(в вагон підсади —
          з вагона зсади)
і як їх садили?


Вернемось: епохи
не варті і цв’яха
як я у борбі
як я і поколюю
як медіатор —
прощипую грудку тобі
А там інкасатори
що нині тупі і рябі
не зможуть і взяти
не зможуть й підняти
дві слізки
із серця спустились
у тебе —
тобі...


За дошкою Бог
і нічого не варті
весняного
в струнній борбі
оті дві епохи
що зблідли потро;хи
з лиця у тобі

10.08.2012


Рецензии