***

*  *  *

                Людмилоньці

В 58 — входжу у красу
в липовий
мед
й гарячий
цей пилок
і підняв мудрості осу —
Бог підійме з гілок


З віч, Блаже,
з віч всі гілля пасинко;ві
а юність — річ
почасти помилкова

01.08.2012


Рецензии