Так пахне шторм що плазму...

*   *   *


Так пахне шторм —
що плазму нанесе!
Не люди геній рухають, а —  в с е.

Чом дар, де плазма,—
зіркою стає —
не знати всім. Що буде і що є —
не відати,
не пить: крило чиє
народить Небо, —
в блискавках снує,
щоб блискавку — та научить любові!!
Які сліди?


подумавши про мене, ви —
здали екзамен — хто ви…

1986


Рецензии