Двчамоглобтипд

Дівча –
могло б іти під листком,
а воно йшло
                під ангелами

Дівча –
по сходах могло повзком,
А – вони дівча –
                підтягували…


Тільце
трирічне –
трирічна Вічність.
Вічність ввійшла,
                не спинялась,
                не опинялась:
Інші – тільки запалені
                свічі,
Вона – знала,
що; відбувалось.


Повнота,
невіддільна скарбиня,
Бо зразу ж з Богом.
Всі інші – в «нині»,
ще неповні,
за повноти порогом!

03.12.2006


Рецензии