***

* * *

                Миколаєві, переможцеві народів, присвячується


Хто при мені кликне різати і палити?
в ад втягти за канонічними інтересами?
Де це в мені – не надміром радости
жити?
Де це в Христі?
Гул контрверсій?..


Внутрішньо – он де:
дітей, внуків вішаєте...
Без Сина хто.
Руками – то добре утішите.
Без слізки дитяти,
без благоговіння,
                бо стерто,–

стирають Розпятого.

Усміхніться, усміхніться,
ХІХ-й і ХХ-й, віки розуму,
два вішальники!!..
Навчителі!
візьме ад тихесенько...
на класненьку кльовість...
й не помітите
чи вішають шоу і шоу??..

і шоу? і шоу ! і шоу...
і далі– дешевки
і шоу... і шоу!
і шоу
що найстрашніше: не зможуть
й помітить
вже не помічають: всім так кльово...
І Сатан – візьме на кльовість.

11.11.2007


Рецензии