Траса недочування

       Траса і недочування



Облак крапок
в непромальованім небі
Удосвіток над хоботом дороги...
Обшукує схильнощі душі



Таріль тире
в непрорисованому небі
Протрушує у тугий хобіт
німби окличні...



Дзига із окликів
над хоботом тепління...
Душа зітха:
а, в вирій птиці...
(Несприйняття творчого малюнку?..)


Рецензии