В суд п дсв чник

      В суді підсвічник


Вбрід – художник.
Світ – болиголо;ва.
Збривсь художник.
Була б і промова –
та скінчилося розумове.


І тягають: як вранці на суді
                підсвічник:
вічне – не вічне,
вічне – не вічне…


Схуд художник.
Мотря – з серця до Духа?
Прикра приватність –
розум-непотаскуха!..

Світ пикатий. Перестанеш гика;ти.
Встав зовсім рано.
Леза освіченість!..
Тягають – мов той рубанок:
вічне – не вічне,
вічне – не вічне,
вічне – не вічне…


Куриться: піч це:
в спад жовтокле;на
Вивів Бог. Всві;ченість.
              Раптом без мене.
Всвіченість в вічність.

Йди, ліпи свічі.
У зимку корже;ву.


Рецензии