За зд в пол

      Заїзд в полі




Воно є правда, як сльоза
біжить!..
Не скільки –
як де жить
як – що; любить!
Хурделить – так?
А воно
т е –
біжить.



…І так би зо два батоги –
і кого– ліс возить…
Й не прикладати усіх знань
країв анцихриста…
Когось любить! …Бога!
щоб дав якогось викусня:
У санях обійняв!
Да і пропік…


     та й в валянках їй жить…
Щось коні пружаться…
ну вйо! –
Душа чиясь попереду ніби біжить…


Рецензии