Жена, бъди благословена!

Автор:Генка Богданова

ЖЕНА! Звучи красиво, нежно.
ЖЕНА!  Това е цвете живо,
символ на любов безбрежна,
дъга над  всичко пошло, сиво.

ЖЕНАТА – тя е мъдрост, сила,
уют и топлина, опора…
Съдбата й е отредила,
да ражда и отглежда ХОРА!

ЖЕНА, бъди благословена,
с любов и нежност обградена!


Рецензии