Lionel Richie - Hello

Привет
Лайонел Ричи

Ты в мыслях у меня так много дней
И я так часто целовал 
Тебя во сне
За дверью вижу я твои следы
Привет, не меня ли ищешь ты?!

По улыбке и глазам
Это я определил
Ты - всё чего хочу я
И объятья я раскрыл
Знаешь ты что говорить
И что делать знаешь ты
Я хочу сказать так много
О любви

На блики солнца в волосах смотрю
Твержу тебе я вновь и вновь
Как я люблю
И в сердце моём чувства через край
Привет! Ты просто это знай

Знать хочу я где ты есть
Чем сейчас ты занята
В одиночестве грустишь ты
Или кто-то ждет тебя
Как тебя завоевать
Я ума не приложу
Но позволь начать со слов
Я люблю

Привет, не меня ли ищешь ты?!

Знать хочу я где ты есть
Чем сейчас ты занята
В одиночестве грустишь ты
Или кто-то ждет тебя
Как тебя завоевать
Я ума не приложу
Но позволь тебе сказать
Я люблю


Hello
Lionel Richie

I've been alone with you inside my mind
And in my dreams I've kissed your lips
A thousand times
I sometimes see you pass outside my door
Hello, is it me you're looking for

I can see it in your eyes
I can see it in your smile
You're all I ever wanted
And my arms are open wide
'Cause you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much
I love you

I long to see the sunline in your hair
And tell you time and time again
How much I care
Sometimes I feel my heart will overflow
Hello, I've just got to let you know

'Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely
Or is someone loving you
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying
I love you

Hello, is it me you're looking for

'Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely
Or is someone loving you
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying
I love you


Рецензии