Валят звезди...

Автор: Генка Богданова

Валят звезди. И музика извира.
Въздухът трепти от страстен зов.
И в този миг сърцето ти разбира,
за Любовта на всичко си готов!

Звездите да запалиш на небето,
цялата земя със песен да плениш,
в  да си превърнеш в свят олтар  сърцето
и душата си на Бог да посветиш...

Валят звезди и музика извира,
развълнуван си, не можеш за заспиш...
В този миг сърцето ти разбира -
вече в огъня на любовта  гориш.


Рецензии