Тайната на сърцето
Сърдитите ми устни казват: НЕ!
ДА!ДА! - ти шепне моето сърце.
Устните заклеват те: ВЪРВИ СИ!
Сърцето плаче: НЕ, ВЪРНИ СЕ!
СБОГОМ! СБОГОМ!-устните изричат.
Но душата ми след тебе тича.
Устните ми казват, че те мразя,
аз ревниво в себе си те пазя.
Не слушай сърдитите ми устни!
Те те лъжат, мамят те изкусно.
Чуй признанието на сърцето -
влюбено, открито, непревзето
то ти шепне с радост мойта тайна:
ДА, ОБИЧАМ ТЕ С ЛЮБОВ БЕЗКРАЙНА!
Свидетельство о публикации №117090300301