Поздравляшка

Дві душі сьогодні об'єднались,
У одне єдине,неподільне,
Намір цей засвідчити зібрались,
Кращі друзі,самі близькі й рідні,
Дві душі прекрасні,чисті мов лілеї,
На обличчях щастя - стали вже сім'єю!

Нехай Господь у День цей світлий,
Вустами Вічного Творця,
Благословить союз Ваш,діти,
З'єднає душі і серця:

Щоб Ви були завжди здорові,
Жили у мирі ,без образ,
І розумілись на пів слові,
Хай кожен день і кожен час,

Кохання квітне,мов ті квіти,
Щоб все було як в перший раз,
Так щоб у приклад Ваші діти,
Своїм могли поставить Вас!

Бажаю Вам прожити в шлюбі,
Сто цілих років і ще трохи,
Щоб ще змогли онукам любим,
Внучат поставити на ноги!

Нехай обітниці всі Ваші,
Які засвідчили присутні,
Дадуть наснаги жити краще,
І будувать своє майбутнє,

Щоб ми могли за вас радіти,
В молитвах Бога восхваляти,
І дякувать за щастя діток,
За пару: Яночка плюс Владік!


Рецензии