Надмирне тепло Безм р!

    Надмирне тепло – Безмір!


Всього колись та й не стане…
Ти прекрасна! і аж від зубів – із серця –
                солодкує привітність:
Літо розтане!
Ти смієшся? – Літо розтане!..


Я банальний –
Ти така! – більш я не в цьому світі!
                Я відлітаю…


Така спекотнява…
              що не встачаю фарби.
Почне літо плутати – що? де? –
                знебарвлення журавлю…
Що фарби?  вкину серцем
гарячих – арабів!
Який вже вогонь їхній, а я –
більш люблю!


Араби, діти…
            Й арабів колись нестане!
Літо – розтане!
Що питатися ще в цьому світі?
Такі є красені в горах високих!
                Діти!
З якою привітністю!..
та… відповзають крабами…


Така Ти гаряча,
і така огняна! Ні, я відлітаю!..
Отець знає… Бог з тими арабами!..

29.06.2006


Рецензии