По зд

        Поїзд


Корови з платформи сідають
Гуси й лебеді – маєм
Нині й тут забігають
Кров свою висилаю
І подорожник, пригодний
до моєї рани надалі
(я без Тебе............)
поїздом висилаю деталі...


Всі в поїзд! – до Серця,
в Вічність!
Все хоче обнигать Христа –
в потойбічне:
пошлість уся поцейбічна
пошлість – боїться
( без Сина ж!), боїться в вічі...
кишки-то тоненькі – а хочеться в Вічність...
і шведські нобеліанти півторарічні...
тільки зачують що легшим
став із причастям! –
Ти ж мене з небес окликаєш! –
Свято моє це солодкеє щастя
з гірким мигдалем! –
всі зразу сідають!!
(я без Тебе...........!) –
поїздом все подетально...


Подумати – яке все хватальне:
фатально!
(мені скоро місця.........)

3.12.2007


Рецензии