Пота мне

Жива квітка! Аромат і роса —
Помированая краса!
Як досвітність є згукування
із зорею...
Раз! в серці я написав,
я — сад!..
Де я сад — і ми сходимось з нею...


Коси чорні — взаємність...
Прямо — кошли взаємні
А мій Бог — мій Дух Свят!
Праотцевий пасат!
Хоч роса — хоч — ікона з окладом...
Видихаю я!
видихаємо
потаємне!..
Універсально!

01.08.2010


Рецензии