Я зас яв би Льв в! але вузенько...

*   *   *

Я засіяв би Львів!
але вузенько-гузенько.
Плачте, збиті бекари,
плачте, пізні дієзи.
Гарні дуже серця.
Але—
не лягають на Музику!!
малодієві…


Я засіяв дитинство
світлом снів материнських
Ми ішли не для рабства…
та дитинства розсипалось братство
Ніч! — і іскрами
хто як не бився
Ніч! — ось він —
зорепад появився


Засівав Крим — із крил
Мені крила створила —
Яка слово, що сіяв, вмістила…
світ увесь умістила —
і Того, Хто все сотворив!
І з Нею — зорепад — носив...

20.12.2009,
після причастя


Рецензии