Спека та Л л я

     Спека та Лілія


Якби не бачив Тебе нітрішки
То ради одної лиш лінії
Танучої твоєї усмішки…
Радів би я, Ліліє


А бачив — чого це пишу,
Не плачу?
Розум випарував
Майбуть, вдихаю
І в ароматах зітхаю
Кращий — розум Твій, бачмо.

21.07.2010


Рецензии