Я березень!

                Богоматері-натхненниці присвячується

я — березень!
я вискочив із стакана
хотіли мене морозити
або пити — п’яні


я — недоторканне
я — батько — безумом березового:
                бездум!
інших — філігранять.


берези — протверезіли
жадібні вчепитись за голубе
небо!
Слово — невід
води вензелі
тихі — тихо
і дрижать — ганебні

12.03.2012


Рецензии