ЧУЙ МЕ!

Автор: Генка Богданова

В гора от чувства - силни и страстни -
изгубена страда мойта душа.
Уплашена скита тъжна, нещастна,
пътеката търси към теб ЛЮБОВТА.

Но хладни и мрачни посрещат ме само
тъмните сенки на гневни слова.
Къде ли е твоята обич голяма!
По пътя към нея гневът избуя.

Отчаяно търся пътеката вярна
към сърцето ти с моето вярно сърце.
Кой съсипа пътеката с болка коварна?
Като лавина обидата в тебе расте.

Не оставяй думите - плевели страшни
да обсебят сърцето ти, да го пленят!
Изтръгни ги - грозни, ненужни и прашни,
отвори пред сърцето ми предано път!


Рецензии