Бусик надзвичайний Богородиц

    «Бусик» надзвичайний Богородиці


Сліз дощу
слід щоднини
невже в небесах моногамія...
«Бусик» і сліз привезе
для дитини
яку залишила мама


Є як торкання...
дитини й людини
в снах
в небесах
поміж снами
«Бусик» небес
привезе для дитини...
яку залишила мама


Весни проходитимуть поміж нами
Бусол махатиме свілокрилами!
«Бусик» ми
для дитини
що її залишила мама

29.03.2013


Рецензии