Гроза вже сперлась на сапатку...

*   *   *


Гроза вже сперлась —
на сапатку.
...Не засну —
і тобі не дам спати

Святеє пряде
за порядком
Із-за лісу —
зворушує грядку

Що за дія! Навдивовижу!
Не трясись! І тебе я
пронижу!
Слава Богу!
ліси то ходять
і люблять люблять ліси —
не по-книжному!

Одійди, глупа культуро,—
і я тебе пронижу!..

8.06.2013


Рецензии